Home Alle aanbieders Computrain
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Terug naar overzicht


Computrain

Marathon 7
1213 PD Hilversum

Telefoonnummer: 030 - 2348500


Meer informatie


Computrain is in de afgelopen 27 jaar uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Jaarlijks mogen we ruim 20.000 deelnemers opleiden. Daar zijn we uiteraard trots op.

Computrain biedt als grootste IT-opleider een uniek aanbod van gecertificeerde trainingen en opleidingen op het gebied van Development, Business IT, Beheer, Projectmanagement én Eindgebruikerstrainingen. Toptrainers uit de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat ons onderscheidende kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. Onze trainingen worden dan ook structureel hoog gewaardeerd. In diverse onafhankelijke onderzoeken wordt de zeer hoge klanttevredenheid voortdurend bevestigd.

Dit jaar introduceert Computrain een compleet nieuw aanbod van officieel erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen voor de IT-professional. Deze programma's worden in nauwe samenwerking met NCOI Opleidingsgroep ontwikkeld en verzorgd. NCOI Opleidingsgroep is de grootste opleidingsorganisatie van Nederland en tevens de nieuwe moederorganisatie van Computrain. Dit biedt Computrain de mogelijkheid weer verder te investeren in de professionalisering en ontwikkeling van onze trainingsprogramma's.

Computrain is al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikerstrainingen (Microsoft Office) en systeem- en netwerktrainingen. Daarnaast biedt Computrain een uitgebreid aanbod van trainingen voor softwareontwikkelaars en voor project- en servicemanagers.