Home Alle aanbieders Compu'Train
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Terug naar overzicht


Compu'Train

Marathon 7
1213 PD Hilversum

Telefoonnummer: 030 - 2348500


Meer informatie


Compu'Train is in de afgelopen 27 jaar uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Jaarlijks mogen we ruim 20.000 deelnemers opleiden. Daar zijn we uiteraard trots op.

Compu'Train biedt als grootste IT-opleider een uniek aanbod van gecertificeerde trainingen en opleidingen. Toptrainers uit de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat ons onderscheidende kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. Onze trainingen worden dan ook structureel hoog gewaardeerd. In diverse onafhankelijke onderzoeken wordt de zeer hoge klanttevredenheid voortdurend bevestigd.

Dit jaar introduceert Compu'Train een compleet nieuw aanbod van officieel erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen voor de IT-professional. Deze programma's worden in nauwe samenwerking met NCOI Opleidingsgroep ontwikkeld en verzorgd. NCOI Opleidingsgroep is de grootste opleidingsorganisatie van Nederland en tevens de nieuwe moederorganisatie van Compu'Train. Dit biedt Compu'Train de mogelijkheid weer verder te investeren in de professionalisering en ontwikkeling van onze trainingsprogramma's.

Compu'Train is al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikerstrainingen (Microsoft Office) en systeem- en netwerktrainingen. Daarnaast biedt Compu'Train een uitgebreid aanbod van trainingen voor softwareontwikkelaars en voor project- en servicemanagers.