Home NHA
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Terug naar overzicht


NHA

Industrieterrein 37
5981 NK Panningen (bij Venlo)

Telefoonnummer: 077 - 3067000


Meer informatie


NHA thuisstudies

Thuis studeren met vrijheid en plezier!
Thuis een cursus of opleiding volgen voor een officieel erkend diploma of als hobby, dat kan op een prettige en voordelige manier bij de NHA. Kies uit meer dan 350 cursussen en opleidingen, zoals makelaardij, marketing, management, kinderopvang, webdesign, boekhouden, spaans, engels, AOV startend ondernemer enzovoort.

De gemakkelijk te volgen lessen vormen de basis voor een nieuwe baan, meer salaris of veel voldoening. Misschien heeft u al langer plannen om een diploma te halen, maar is het er nooit van gekomen.

Door drukte op het werk, een druk gezinsleven of doordat u geen zin heeft om elke week naar school te gaan. Dat hoeft ook niet! De NHA maakt het mogelijk om thuis, in uw eigen tempo een waardevol diploma te halen. Met 100%-laagste-lesgeld-garantie!

Uniek in Nederland is onze niet geslaagd? lesgeld terug garantie! Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze cursisten deze unieke garantie bieden. Meer info hierover bij "Meer informatie".


De NHA is erkend door de minister van onderwijs, cultuur en wetenschappen, op grond van de wet op de erkende onderwijsinstellingen en de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB) voorzover het onderwijs onder de reikwijdte van de wet valt. Erkende diploma's van de NHA hebben hierdoor precies dezelfde waarde als de diploma's uit het reguliere dag- en avond-onderwijs. Tevens bestaat er een nauwe samenwerking met toonaangevende organisaties als Nima, Nemas, Exin, Associatie, SEA, SVM NIVO, SVH, Exact, Cito, enz.
Natuurlijk zijn alle afdelingen van de NHA ISO 9001 gecertificeerd.

De NHA bestaat al 75 jaar en biedt een keuze uit 350 kwaliteitsopleidingen op het gebied van Talen, Beroep&Vak, Administratie, Marketing, Management, Informatica, VMBO, HAVO, VWO, MBO en Hobby.