Home Waarom alleICTopleidingenvanNederland?
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

istockphoto_2881812-lookingr_150

Waarom alleICTopleidingenvanNederland?

Automatisering & ICT/IT Opleidingen en Cursussen

alleICTopleidingenvanNederland biedt een onafhankelijk overzicht van ICT opleidingen, trainingen en cursussen. Opleiders plaatsen zelf hun opleidingsaanbod en kunnen hun gegevens op elk gewenst moment aanpassen. De opleidingsgegevens op onze site zijn daarom altijd recent en betrouwbaar.

Heb je interesse in één of meerdere ICT/IT opleidingen, trainingen of cursussen, dan kun je op onze site direct een brochure of studiegids aanvragen. Heb je zelf een ICT cursus gevolgd die op deze site staat? Schrijf dan een beoordeling over deze cursus om andere ICT’ers te helpen bij hun keuze.

ICT opleiding op zak

Wat vandaag hot is in automatisering, kan morgen weer oud nieuws zijn. ICT/IT opleidingen en cursussen of trainingen kenmerken zich dan ook door hun voortdurend aanpassingsvermogen aan de eisen die ICT gebruikers stellen. Wat niet verandert, is dat met een ICT opleiding op zak, de wereld voor je open ligt. Wie kan zich tenslotte een maatschappij zonder automatisering voorstellen? In het verkeer, de supermarkt, op kantoor, in de woonkamer.

pieter-peereboomEen leger systeembeheerders, functioneel ontwerpers, consultants, BI specialisten, programmeurs en andere IT professionals is dagelijks bezig om te zorgen dat op de achtergrond tal van systemen non stop operationeel blijven. De daarvoor benodigde kennis? Die is te vinden via internet. Via de automatisering & ICT/IT opleidingen op alleICTopleidingenvanNederland.nl om exact te zijn.

Oprichter

alleICTopleidingenvanNederland is een initiatief van Pieter Peereboom, oprichter van alleICTjobsvanNederland en IT Networkx.

alleICTopleidingenvanNederland is tezamen met alleICTjobsvanNederland en IT Networkx onderdeel van de IT Networkx Group, gevestigd te Bergen (NH).