Home Voor opleiders Adverteren
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Adverteren

alleICTopleidingenvanNederland is de enige onafhankelijke site voor ICT opleidingen, trainingen en cursussen. Iedereen die zijn of haar ICT kennis wil uitbreiden of verdiepen, vindt hier de juiste ICT opleiding. Uw doelgroep? Bekijk dan onze adverteermogelijkheden.

Advertentiemogelijkheden

De advertentiemogelijkheden die wij aanbieden passen bij de look & feel van onze website. Dit zorgt ervoor dat ze door gebruikers niet als storend zullen worden ervaren. Advertentiecampagnes hebben het hoogste rendement wanneer ze in specifieke categorieën of bij specifieke onderwerpen worden geplaatst. We denken graag met u mee over uw campagne. Wilt u bij een of meerdere categorieën een advertentie plaatsen of kiest u ervoor op bepaalde pagina’s bannerruimte te huren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

istockphoto_12553576-website-traffi150

Doorklikken naar uw website

U kunt uw ICT opleidingen, cursussen en trainingen met open inschrijving kosteloos op onze site plaatsen. Wilt u een link naar uw website of naar de cursussite toevoegen, dan betaalt u alleen voor de keren dat er daadwerkelijk op de link geklikt is. U betaalt € 1,50 per daadwerkelijke doorklik.

Informatieaanvragen (leads)

U kunt bezoekers van alleICTopleidingenvanNederland de mogelijkheid bieden een brochure-, studiegids- of contactaanvraag te doen. Zo heeft u direct contact met uw klanten en verzamelt u op een betrouwbare manier leads.

Vraagt een bezoeker een brochure aan van een ICT opleiding, dan brengen we u 1% van de opleidingsprijs in rekening. U kunt een maximumbedrag per maand aangeven in de overeenkomst, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor studiegids- en contactaanvragen brengen we per aanvraag € 7,50 in rekening.

istockphoto_7967574-e-commerce-concept-online-dealing150
istockphoto_13063998-arrows-hitting-target150

Banners en tekstadvertenties

Op alleICTopleidingenvanNederland kunt u banner- en / of tekstadvertentieruimte huren. Dit type advertenties verschijnt in de rechterkolom. Adverteren op de hele site kan al vanaf € 50,- per 1000 vertoningen. U kunt echter ook kiezen voor adverteren bij een specifiek onderwerp of bij een specifieke opleiding.

Op onze homepage kunt u geen ruimte huren. Wel kunt u uw ICT opleidingen op de homepage extra onder de aandacht brengen. Neem hiervoor contact op met onze Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Specificatie tekstadvertenties:

Kop | maximaal 60 karakters
Tekst | maximaal 200 karakters
Plaatje | maximaal 100x100px
Link naar keuze

Specificatie banners:

halve banner: 234x60px
vierkante banner: 234x234px
Flash, gif of jpg: max. 30kB