Home Voor ICT’ers Opleidingen beoordelen
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Jouw oordeel helpt anderen

Heb je een ICT opleiding, training of cursus gevolgd die op onze site staat? Deel dan je ervaring met andere ICT’ers. Op alleICTopleidingenvanNederland kun je de door jou gevolgde ICT opleidingen beoordelen en zo anderen ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt een aantal sterren toekennen, maar je kunt ook een beoordeling schrijven.

istockphoto_12753624-level-of-satisfaction_150

Hoe deel je een ervaring?

Zoek om te beginnen de ICT opleiding, training of cursus op die je hebt gevolgd. Je kunt deze gemakkelijk vinden met behulp van het zoekveld rechtsboven. Klik in de resultatenlijst de door jou gevolgde ICT opleiding aan en ga naar het tabblad ‘Beoordelingen’. Hier kun je de beoordelingen van anderen bekijken en zelf een beoordeling schrijven.

Hoe schrijf je een ervaring?

We plaatsen niet zomaar alle ervaringen. Voordat een ervaring geplaatst wordt, controleren we of deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • De beoordeling is onderbouwd

    Het is verplicht om een uitleg in te voeren van minimaal 100 tekens. Houd tijdens het schrijven de doelgroep van de ICT opleiding in gedachten. Welke informatie die u heeft is van belang voor degene die deze training overweegt?

  • Het taalgebruik is correct

    Gebruik in de beschrijving niet allemaal hoofdletters en vermijdt overbodig gebruik van vraag- en/of uitroeptekens. Grof taalgebruik en beledigingen zijn niet toegestaan.

Werknemers van opleiders zijn nadrukkelijk uitgesloten van de
mogelijkheid beoordelingen te schrijven.