Home Voor opleiders
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

ICT opleidingen aanbieden

U kunt uw ICT opleidingen, trainingen en cursussen met open inschrijving kosteloos plaatsen op onze site. Naast het kosteloos plaatsen van uw opleidingsaanbod, is er de mogelijkheid om te adverteren. Ook kunt u ervoor kiezen een link naar uw website op te nemen of informatieaanvragen toe te staan en zo leads te genereren.

direct naar ICT opleidingen aanbiedenProductinformatie en kosten opvragen

Wilt u voordat u tot plaatsing overgaat eerst meer informatie ontvangen, vraag dan onze uitgebreide productinformatie aan. In de beschrijving vindt u een overzicht van de pakketten die we aanbieden en een specificatie van de kosten die we in rekening brengen bij onze betaalde pakketten. 

direct naar Productinformatie en kosten opvragenAdverteren

Naast de verschillende pakketten bieden we ook mogelijkheden om te adverteren op onze site. We denken graag met u mee over uw campagne. U kunt bij ons bannerruimte huren in verschillende formaten en op verschillende locaties. Er zijn nog meer mogelijkheden om uw ICT opleidingen extra onder de aandacht te brengen.

direct naar AdverterenVeelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze website, onze producten of onze werkwijze, kijk dan hier of ze wellicht al eerder gesteld zijn. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u contact met ons opnemen of onze productinformatie opvragen.

direct naar Veelgestelde vragen

 


 

Login