Home Nieuws
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Nieuws

dinsdag 29 maart 2016 11:38

Certificerende Business Intelligence opleidingen

Schermafbeelding 2016-03-29 om 13.33.36CBIP (Certified Business Intelligence Professional) is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI professionals. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI professionals steeds groter. Daarom bieden wij drie opleidingen aan die u voorbereiden op het officiële Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen van The Data Warehousing Institute (TDWI):

Bent u als BI professional geïnteresseerd in een Data Science opleiding? Ook deze bieden wij aan. Kijk voor meer informatie op onze website.

   

dinsdag 29 maart 2016 08:56

Office Elearning Menu - Aanbieding!

Schermafbeelding 2016-03-29 om 10.50.21Wist u dat de meeste gebruikers maar ongeveer 20% gebruik maken van de functies van de software? De meeste mensen gebruiken Microsoft ® Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access om hun werk te volbrengen. Als Microsoft Partner kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden om uw organisatie nog efficiënter te laten werken.

Vind u het fijn om vragen te stellen aan MOS gecertifeerde docenten? Dan heeft Office Elearning Menu nu een passende aanbieding. Per curcist kost een klassikale training €275,- (ex. Btw). Als u voor 31 maart boekt, is de 2e klassikale curcist €75,- (ex Btw)!. De klassikale trainingen kunnen gevolgt worden op 5 verschillende locaties: Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden dus schroom niet om contact op te nemen.

Klassikale training:

Van A tot Z geregeld. Uitnodiging per e-mail, gratis parkeerplaats en ontvangst door onze receptioniste. In de lounge kun je genieten van een kop koffie/ thee/frisdrank met iets lekkers. De gecertificeerde (MOS) docent start om 9.30 met max. 10 cursisten. Tijdens de praktische training maak je gebruik van een laptop en krijg je een pen met een blocnote. Er is een uitgebreid lunchbuffet verzorgd in het sfeervolle restaurant en er is snelwerkend Wifi. Aan het einde om 16.45 uur, ontvang je een certificaat van deelname zichtbaar in je gebruikersprofiel of onze App.

Meer informatie vindt u hier.

   

vrijdag 26 februari 2016 12:46

Cyber Security cursus

IMF2Start 17 maart of 21 april 2016!

Een doorlopende reeks cyberincidenten, waarvan regelmatig voorbeelden het nieuws halen, heeft ervoor gezorgd dat de aandacht voor cybercrime en Cyber Security groter is dan ooit. Zeker nu de Meldplicht Datalekken onlangs van kracht is geworden.

Deze Cyber Security cursus is de enige Nederlandstalige schriftelijke cursus die - tevens - opleidt voor het wereldwijd erkende Cyber Security Fundamentals (CSX) certificaat van ISACA. De cursus biedt echter veel meer dan enkel een gedegen voorbereiding op het examen en reikt u concrete kennis, inzicht en vaardigheden aan waarmee u Cyber Security binnen uw eigen organisatie naar een hoger plan tilt. U leert het juiste beveiligingsniveau bepalen, realiseren en borgen. Zo draagt u bij aan het behalen van uw organisatiedoelen.

Meer informatie vindt u hier.

 

   

woensdag 09 december 2015 08:54

IMF2Identity Management & Access Control: 4-daagse training!

In deze 4-daagse training worden alle aspecten van een IAM-traject zodanig belicht dat de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk toeneemt.

Bovendien krijgt u handvatten aangereikt om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan het IAM-project en kan de cursist de resultaten van leveranciers toetsen.

Meer informatie vindt u hier.

   

dinsdag 29 september 2015 09:15

Schermafbeelding 2015-09-29 om 11.15.09Benut alle slimme Outlookfuncties!

Wil jij ook meer uit Outlook halen? En wil je meer tijd besparen door slimme functies van Outlook te beheersen? Schrijf je dan snel in voor de Masterclass Outlook tegen een voordelig tarief.

In deze masterclass komen alle handigheidjes en vaak onbekende functies van Outlook aan bod. Na afloop kun je alle opgedane kennis direct inzetten en Outlook optimaal benutten!

Schrijf je voor 1 oktober 2015 in voor de Masterclass Outlook van 13 oktober 2015 en profiteer van 20% korting! Zert bij de inschrijving onder 'opmerking' de volgende code: MOOCHOKT13.

   

Pagina 1 van 14