Home Nieuws
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter

Nieuws

woensdag 09 december 2015 08:54

IMF2Identity Management & Access Control: 4-daagse training!

In deze 4-daagse training worden alle aspecten van een IAM-traject zodanig belicht dat de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk toeneemt.

Bovendien krijgt u handvatten aangereikt om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan het IAM-project en kan de cursist de resultaten van leveranciers toetsen.

Meer informatie vindt u hier.

   

dinsdag 29 september 2015 09:15

Schermafbeelding 2015-09-29 om 11.15.09Benut alle slimme Outlookfuncties!

Wil jij ook meer uit Outlook halen? En wil je meer tijd besparen door slimme functies van Outlook te beheersen? Schrijf je dan snel in voor de Masterclass Outlook tegen een voordelig tarief.

In deze masterclass komen alle handigheidjes en vaak onbekende functies van Outlook aan bod. Na afloop kun je alle opgedane kennis direct inzetten en Outlook optimaal benutten!

Schrijf je voor 1 oktober 2015 in voor de Masterclass Outlook van 13 oktober 2015 en profiteer van 20% korting! Zert bij de inschrijving onder 'opmerking' de volgende code: MOOCHOKT13.

   

donderdag 30 juli 2015 08:55

Nieuw: digital learning bij IMF!

IMF2Wil je graag online studeren? Dat kan. Alle schriftelijke cursussen van IMF zijn beschikbaar in de vorm van digital learning. Je ontvangt persoonlijke inloggegevens waarmee je de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van 1 jaar) ontvang je de volledige schriftelijke cursus - in 1 keer - als praktisch naslagwerk. O.a. de onderstaande cursussen zijn beschikbaar als digital learning:

   

zondag 29 maart 2015 14:24

Opatel Beste Opleider van Nederland!

Schermafbeelding 2015-03-29 om 15.31.40Voor de tweede keer op rij is Opatel uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland” in de categorie Grote Opleider in IT & Web.

Verdeeld over tien categorieën streden 143 opleiders om de titel “Beste Opleider van Nederland 2014. Bijna 7000 cursisten brachten hun stem uit en beoordeelden op punten als toepasbaarheid, deskundigheid en professionaliteit. Met een gemiddelde van 8,8 behaalde Opatel de hoogste score in de categorie IT & Web. 

Klik hier en kijk of de Beste Opleider van Nederland ook iets voor jou kan betekenen!

Schermafbeelding 2015-03-29 om 15.30.53 

   

zondag 29 december 2013 00:00

Gratis offertes aanvragen, ontvangen en vergelijken!

Offerte aanvragen1Stel, u bent op zoek naar een ICT opleiding, training of cursus voor uzelf of voor meerdere personen. Wij bieden u de mogelijkheid om gratis een aanvraag te plaatsen op alleICTopleidingenvanNederland. Wij brengen vervolgens alle relevante bedrijven op de hoogte van uw aanvraag en ze de mogelijkheid bieden een offerte uit te brengen. U kunt vervolgens de verschillende offertes vergelijken en de meest gepaste offerte accepteren, waarna u in contact zal worden gebracht met de leverancier.

Het aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. Er worden u dus geen kosten in rekening gebracht wanneer u een aanvraag plaatst.


De voordelen voor aanvragers
:

 • Gratis plaatsing van uw aanvraag
 • Gemakkelijk in contact met meerdere bedrijven
 • Forse tijdsbesparing
 • U ontvangt alle offertes op 1 overzichtelijke plek
 • Vergelijk de ontvangen offertes online

De voordelen voor bedrijven:

 • Kans op nieuwe klanten
 • Besparing op marketingkosten
 • Besparing op acquisitiekosten
 • Vergroting van de bestaande portfolio
 • Vergroting van uw netwerk
 • Kies zelf passende opdrachten

U vindt het formulier om een offerte (of In-company aanvraag) aan te vragen op de homepage van alleICTopleidingenvanNederland.

   

Pagina 1 van 14