Home Alle categorieën Adobe Acrobat Acrobat 10 Formulieren
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter


Acrobat 10 Formulieren0

Kosten: 730,-
Excl BTW, arrangementskosten en trainingsmateriaal
Niveau: MBO+
Type opleiding:
  • Open inschrijving / Klassikaal
  • In-Company / Maatwerk
Max. deelnemers: 12
Totale lesduur: 2 dagen
Afronding: Certificaat van deelname
Provincie(s):
  • Groningen
  • Overijssel
  • Gelderland
  • Utrecht
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Noord-Brabant

Uit de categorie:
Acrobat

Meer informatie

Beschrijving

Gedegen en efficiënte Acrobat-training

Met Adobe Acrobat maakt u pdf-bestanden (Portable Document Format). Het pdf-formaat werd oorspronkelijk ontwikkeld om drukwerk op de computer te kunnen voorbereiden met een maximale compatibiliteit en betrouwbaarheid. Maar inmiddels wordt het format veel breder toegepast. In deze training leert u formulieren te maken in Acrobat 10 Pro en LiveCycle Designer ES2.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die pdf-formulieren moet maken.

Voorkennis

Voor het met succes afronden van deze training moet u beschikken over voldoende kennis van Acrobat 10 Pro. Beschikt u niet over deze kennis, dan adviseren wij u de training Acrobat 10 in de Office-omgeving te volgen. Verder is ruime kennis van en ervaring met Windows gewenst.

Aanpak van de training

In deze training leert u formulieren te maken in Acrobat 10 Pro en LiveCycle Designer ES2. Gedurende de training maakt u een aantal voorgedefinieerde formulieren. Er wordt daarbij zowel met Acrobat 10 Pro als LiveCycle Designer ES2 gewerkt. Er worden in de oefeningen ook enkele eenvoudige scripts gebruikt, maar tijdens de training wordt niet diep ingegaan op het scripten binnen Acrobat of Livecycle Designer.
Tijdens de training werkt u met Nederlandstalige software. In de trainingsmanual worden ook de Engelse benamingen van menu's, gereedschappen en dergelijke tussen haakjes vermeld.

Studiemateriaal

Compu'Train gebruikt het meest actuele materiaal dat speciaal ontwikkeld is voor deze training. Daarnaast beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Officieel certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het officiële certificaat 'Acrobat 10 Formulieren' van Compu'Train.

Duur

2 dagen. De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Beoordelingen

   Hits: 75
Stem nu:  
0
RSS Feeds