Java0

Kosten: 2075,-
Excl BTW, arrangementskosten en trainingsmateriaal
Niveau: MBO+
Type opleiding:
  • Open inschrijving / Klassikaal
  • In-Company / Maatwerk
Max. deelnemers: 12
Totale lesduur: 5 dagen
Afronding: Certificaat van deelname
Provincie(s):
  • Groningen
  • Overijssel
  • Gelderland
  • Utrecht
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Noord-Brabant

Uit de categorie:
Java

Meer informatie

Beschrijving

5-daagse praktijkgerichte training die voorbereidt op certificering

Op dit moment maken meer dan 6,5 miljoen softwareontwikkelaars gebruik van het Java-platform. Het wordt in bijna elke belangrijke industriesector gebruikt in veel verschillende apparaten, computers en netwerken. Twice is de grootste en beste Java-opleider van Nederland. De unieke persoonlijke aanpak, in combinatie met trainers uit de praktijk, maakt van een Java-opleiding bij Twice een uitstekende keuze.

Java

Met Java kunt u, om maar een paar dingen te noemen, online gamen, met mensen over de hele wereld chatten, de rente op uw hypotheek berekenen en 3D-afbeeldingen bekijken. Daarnaast maakt het integraal deel uit van intranettoepassingen en andere e-businessoplossingen die de basis vormen van bedrijfsnetwerken. Door de veelzijdigheid, efficiëntie, overdraagbaarheid van platforms en de beveiliging is de Java-technologie ideaal voor netwerkcomputers. Van laptops tot datacenters, van spelcomputers tot wetenschappelijke supercomputers en van mobiele telefoons tot internet: Java is overal!

Officieel erkend

Deze training bereidt u uitstekend voor op een officieel examen. Een Java-certificering is in de wereld van de ICT zeer gewild, omdat u daarmee uw kennis en vaardigheden op het gebied van Java uitstekend kunt aantonen.

Doelgroep

Deze Java Programming Fundamentals-training is bedoeld voor ontwikkelaars die aan de slag willen met Java of die Java-code willen begrijpen.

Voorkennis

U dient basiskennis van en enige ervaring met programmeren te hebben. In de training worden de beginselen van Object Oriented Programming aan de hand van Java uitgelegd. Voorkennis van een objectgeoriënteerde programmeertaal, zoals Java, C++, Delphi of SmallTalk, is daarom bevorderlijk voor de begripsvorming.

Doel en opzet van de training

In deze 5-daagse training komen de basisbeginselen van het Java-platform en de Java-programmeertaal aan de orde. Aan de hand van op elkaar afgestemde praktijkgerichte oefeningen leert u programmeren met de variabelen, data types, operatoren en control flow-constructies van de Java-taal.
Hierbij komen ook objectgeoriënteerde begrippen als class, object, inheritance en polymorphism aan bod. Verder wordt aandacht besteed aan het afhandelen van fouten in Java-programmatuur en de manier waarop Java-software is verpakt. Ook het opdelen van een Java-programma in verschillende subtaken door middel van threads en het synchroniseren van deze threads is een onderwerp. Tot slot staan de geparametriseerde types, generics, op het programma en het gebruik daarvan in het Collection Framework.
Ook zijn er een paar optionele modules over Database Access met JDBC, Java Beans of grafische user interfaces. In overleg met de trainer en deelnemers kunnen deze worden behandeld.
De training is praktijkgericht opgezet. Naast de behandeling van de theorie wordt er veel tijd besteed aan diverse oefeningen. Alle onderwerpen die worden gevraagd bij het officiële examen komen aan de orde.

Online leeromgeving

Twice gebruikt het meest actuele studiemateriaal. Daarnaast beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Duur

5 dagen. De trainingsdagen duren van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Beoordelingen

   Hits: 4
Stem nu:  
0
RSS Feeds