Home Alle categorieën Microsoft Sharepoint (Server) 2003/20... Wat is nieuw in SharePoint 2010 Content Management
Volg ons op: Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter


Wat is nieuw in SharePoint 2010 Content Management0

Kosten: 415,-
Excl BTW, arrangementskosten en trainingsmateriaal
Niveau: MBO+
Type opleiding:
  • Open inschrijving / Klassikaal
  • In-Company / Maatwerk
Max. deelnemers: 12
Totale lesduur: 1 dagen
Afronding: Certificaat van deelname
Provincie(s):
  • Groningen
  • Overijssel
  • Gelderland
  • Utrecht
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Noord-Brabant

Beschrijving

'Samenwerken', dat is het begrip dat centraal staat bij SharePoint, het Microsoft-platform voor het opzetten van het online uitwisselen van informatie en het samenwerken binnen een groep of organisatie. Tijdens deze 1-daagse interactieve training leert u wat er nieuw is in SharePoint 2010, zonder dat u zich met allerlei technische details hoeft bezig te houden. Onder leiding van ervaren trainers gaat u praktijkgericht aan de slag met SharePoint. In deze training wordt gebruikgemaakt van speciaal voor deze training ontwikkeld Nederlandstalig materiaal.

Microsoft Gold Partner

Twice bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Als grootste SharePoint-opleider van werkend Nederland bent u verzekerd van de beste SharePoint-training die er is.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor onder andere contentbeheerders, redacteuren, communicatiemedewerkers en (directie)secretaresses met ervaring in SharePoint 2007 die verantwoordelijk zijn voor het beheer van inhoud van een contentmanagementsysteem gebaseerd op SharePoint 2010. Deze training is niet geschikt voor gebruikers op basisniveau of beginners.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training zijn kennis van contentmanagement in SharePoint 2007 en basiskennis van Microsoft Office vereist.

Doel en opzet van de training

U maakt in deze training kennis met de nieuwe functies en mogelijkheden in SharePoint 2010 ten opzichte van SharePoint 2007. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere het navigeren in SharePoint 2010, sitebeheer en beheer van lijstitems en documenten. De technische aspecten van SharePoint 2010 komen in deze training niet aan bod.
In deze training worden alleen de nieuwe functies en mogelijkheden van SharePoint 2010 behandeld. Er wordt van uitgegaan dat de deelnemers op Advanced- of Expert-niveau ervaring hebben met SharePoint 2007.

Online leeromgeving

Twice gebruikt het meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen van deze training. U maakt gebruik van door Twice ontwikkeld Nederlandstalig materiaal. Hierin worden zowel de Nederlandse als de Engelse termen, die in de schermen gebruikt worden, gehanteerd. Daarnaast beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met uw mededeelnemers.

Officieel certificaat

Na afloop ontvangt u het officiële certificaat 'SharePoint 2010 Content Management: Wat is nieuw' van Twice.

Duur

1 dag. De trainingsdag duurt van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Beoordelingen

   Hits: 4
Stem nu:  
0
RSS Feeds